Helly Hansen munkaruhák

Száraz, meleg, biztonságos munkavégzés Helly Hansen munkaruhával!

Helly Hansen munkaruházati és munkavédelmi termékek nagy választékban kaphatóak nálunk.

A Helly Hansen munkaruha kétségtelenül referencia a munka és munkaruházat világában. Kiemelkednek termikus ruháikkal, meleg munkaruháikkal, valamint a láthatósági ruhák legújabb generációjával.

A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük.

A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével.

A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati és munkaruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók.

Helly Hansen – AKER széria

Amikor a funkcionalitás találkozik a dizájnal! AKER egy színes és játékos kollekció, ami minden igényhez igazodik munka közben.

Helly Hansen – MAGNI széria

Thor fia ihlette a norvég mitológiában. A HELLY HANSEN MAGNI SOROZAT megtestesíti nevének fiatal szellemét, nyers erejét és innovációját. A sorozat mindig az élen jár a védelemben, tartósságban és stílusban!

Helly Hansen – CHELSEA Evolution széria

Az új, modern és kényelmes Chelsea Evolution kollekció meghaladja a professzionális munkás számára készült ruhák korlátait, új szövetekkel, nagyobb szilárdsággal és kiváló dizájnnal. A Chelsea Evolution kollekció munkaruhája bármilyen típusú szakmai munkához alkalmazkodik.

Az aktuális árainkról és a készletről, kérlek érdeklődj telefonon, emailben vagy személyesen.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon

+36 56-342-227

Számlaügyintézés:

+36 20 988 8220

Iroda

5000, Szolnok Abonyi út 1/B

Nyitvatartás

H-P: 7:00-16:00
Szombat: 7:00-12:00

Email

mibkft@gmail.com

Adatkezelési tájékoztató

11 + 13 =