Forgalmazott márkáink

 Sika alapvető kompetenciái a teherhordó szerkezetek szigetelése, ragasztása, zajcsökkentése, megerősítése és védelme terén már 100 éve széleskörű alkalmazási lehetőségeket talál az építőiparban, csakúgy mint az iparban, így a gépkocsik, kereskedelmi járművek, hajók és gépek minden fajtájánál.

 • Ipari szigetelő és ragasztástechnikai anyagok és eszközök forgalmazása a világ egyik vezető gyártójától Betontechnológiai, vízszigetelési, tetőszigetelés, padlóbevonati rendszerek, szerkezetmegőrzés, ipari ragasztástechnika egy helyen.
 • A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.
 • A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható – ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára.
 • A DEWALT szerszámok fejlesztésében és gyártásában több évtizedes tapasztalat, testesül meg.A DEWALT termékeket szerte a világon az ipar ismeri és elismeri. Észak-Amerikában az ipariszerszám forgalmazásban egyenesen az elsőszámú márka lett. A világon az utóbbi öt év legdinamikusabban növekvő ipariszerszám márkája a DEWALT.
 • A KRAUSE név több mint 100 éve a legjobb minőséget garantálja. Termékeinket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá, és előállításuk megfelel a kötelező érvényű szabványoknak/előírásoknak, valamint a korszerű gyártási technológiáknak. Gyártási- és minőségi folyamataink folyamatos fejlesztését kötelezettségünknek tekintjük..
 • A Nilfisk napjainkban felső kategóriás takarító eszközöket és megbízható, értékesítés utáni szolgáltatásokat kínál a professzionális piac számára.
 • A világ minden táján megtalálható ügyfeleink számára készült fő termékvonalunkat a padlóápoló berendezések, a porszívók és a magasnyomású mosók és kültéri tisztító- és karbantartó gépek, valamint háztartási porszívók és magasnyomású mosók alkotják
 • A Milwaukee Electric Tool Corporation a hordozható heavy-duty elektromos szerszámgépek és tartozékaik egyik vezető gyártója és forgalmazója az ipari professzionális felhasználók számára szerte a világon.
 • 1924-es megalakítása óta a Milwaukee egy egyszerű vízióra koncentrál: a professzionális felhasználók számára az elérhető legjobb minőségű, heavy-duty elektromos szerszámgépek és tartozékok gyártására. Mára a Milwaukee név egyet jelent a legmagasabb minőséggel, a tartós és megbízható, professzionális szerszámokkal, amelyek csak pénzért megvásárolhatók.
 • A kevesebb több: vállalatunk egyetlen termékcsoportra összpontosít és így tapasztalható előnynek örvendhet a minőség és a teljesítmény területein.

 • A Knipex pontosan ezért a világ vezető fogógyártója.

 • Több mint 100 ország felhasználói használják a Knipex fogókat – és ez még csak a kezdet.

 • Annak biztosítása érdekében, hogy a mi műszereink a legmagasabb precíziós és minőségi kívánalmaknak is megfeleljenek, csúcstechnológiai képességekkel gyártjuk őket szerte a világon, de mindenhol a Svájci Technológia van kombinálva a kivételes mesterségbeli tudással.
  Csúcsminőségű Technológia a Hagyományok révén
 • A Leica Geosystems az egyike a világ olyan vezető cégeinek, amelyek modern felmérési megoldásokat szolgáltatnak. A minőség nemcsak a mi törekvésünk vagy vágyunk, hanem a kötelezettségünk is. Ez az eredménye a több, mint 200 éves hagyománynak és folyamatos újításon alapuló intenzív kutatásnak. A belső minőségi szabványunk ISO9001:2000, biztosítja a vásárlóinkat arról, hogy minden egyes termékünk megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, akárhol is gyártották a világban.
 • Elsősorban ipari kötőelemek, nylon és műanyag dübelek, vegyi dübelek és acél dübelek és alapcsavarok tervezésére, gyártására és értékesítésére specializálodtunk.
 • A cégcsoportnak saját gyártócsarnokai vannak Spanyolországban (Castellar del vallès), Németországban (Aichach) és Kínában(Shanghai), melyekben 220 szakember dolgozik folyamatosan, a gyártásban, legyen szó ipari kötőelemekről vagy rögzítéstechnikai termékekről. Közel 9.500 cikkszám alkotja katalógusunkat, beleértve a kötőlemeket és a rögzítéstechnkai eszközöket is. Öt logisztikai központot üzemeltet a cégcsoport: Magyarországon, Spanyolországban, Németországban, Lengyelországban és Kínában.
 • Az Extol Premium tipikus képviselője a Master szerszámosztálynak. A hobbi szerszámokkal ellentétben (amelyeknél általában a legfontosabb az alacsony ár), az Extol Premium kéziszerszámok esetében a tervezők részére a legfontosabb kritériumok a következők: felhasznált anyagok, alkalmazott technológiák, kidolgozás, formatervezés, műszaki paraméterek és ergonómia.

 • Ez a szerszámkategória garancia arra, hogy elérhető áron olyan minőségi terméket kap, amely a legújabb technológiákat tartalmazza és teljesíti a szigorúbb elvárásokat is. Ezen kívül egy sor olyan megoldással és szabadalommal rendelkezik, amelyek csak a profi gépekben találhatók meg.

 • Szilárdan hiszünk, hogy eszközeink egyszerűbbé, biztonságosabbá és örömtelibbé teszik az életet a felhasználóink számára. De másoktól eltérően nem hisszük, hogy az eszközök elérik a fejlődés végső szakaszát. Mindig új ötleteket keresünk.
 • Az Ön számára az egész világon rendelkezésre állunk, és a több mint 3000 különböző eszköz közül biztosan megtalálja az igényeit.